Blink 182 ? siapa gak kenal coba ? apalagi yang lagi labil – labil 😀 *gak semua juga sih… palingan ya.. gak boyband lah lagunya 😛

Blink 182 - Dogs Eating Dogs (Full EP Stream): Pop-punk aficionados worldwide can rejoice as the leaders of the genre, Blink 182, released their.

gue tau lagunya dari abang gue, lagunya keren,enjoy, asik deh pokoknya …

Dan kayak biasa, gue gak mau share lagu yang GAK ORIGINAL 😀

  1. DOWNLOAD FULL ALBUM BLINK182 DOGS EATING DOGS 2012 WHEN I WAS YOUNG Verse: I woke up today Surrounded by blackness A small warning sign Devoured the process It's always been fine I get up and ignore this And it's hard to say But I feel all of this weightless But the more that I admit I feel up and anxious And the more I go on.
  2. Artist: Blink-182 Album: Dogs Eating Dogs Released: 2012 Style: Pop Punk Format: MP3 320Kbps Size: 43 Mb. Tracklist: 01 – When I Was Young 02 – Dogs Eating Dogs 03 – Disaster 04 – Boxing Day 05 – Pretty Little Girl DOWNLOAD LINKS: RAPIDGATOR: DOWNLOAD.
  3. Download 'Blink-182 – Dogs Eating Dogs (2012)' Full EP Album for Free Artist: Blink-182 Album: Dogs Eating Dogs Released: 2012 Genre: Pop Punk Format: MP3 320 k bps Size: 43 M B Tracklist: 01 –.

Makanya gue uploadin file nya ORIGINAL buat para abege labil , maupun fans blink 182 (nama fans nya apa sih? blinkers? XD )

GUE KASIH DOWNLOAD FREE > GRATIS > ORIGINAL > KECE > KEREN !

Blink 182 – Dogs eating dogs (2012)
List Songs :

  1. When i was young ( 3 : 28 menit )> Download HERE
  2. Dogs eating dogs ( 3:30 menit) > Download H E R E
  3. Disaster ( 3:42 menit) > DOWNLOAD here
  4. Boxing day ( 3:59 menit) > download sinihh
  5. Pretty Little girl (4:20 menit) > download keseneh bro!!

kok cuman 5 ? ya namanya album dadakan sih, akhir tahun 😀

nyang penting kita nikmatin aja lagu kerennya , jangan lupa , ORGINAL UPLOADED BY : urankawag.wordpress.com , gue gak ganti2 nama, pahala aja udah , amin 😀

Blink 182 ? siapa gak kenal coba ? apalagi yang lagi labil – labil 😀 *gak semua juga sih… palingan ya.. gak boyband lah lagunya 😛

gue tau lagunya dari abang gue, lagunya keren,enjoy, asik deh pokoknya …

Dan kayak biasa, gue gak mau share lagu yang GAK ORIGINAL 😀

Album

Makanya gue uploadin file nya ORIGINAL buat para abege labil , maupun fans blink 182 (nama fans nya apa sih? blinkers? XD )

GUE KASIH DOWNLOAD FREE > GRATIS > ORIGINAL > KECE > KEREN !

Blink 182 – Dogs eating dogs (2012)
List Songs :

  1. When i was young ( 3 : 28 menit )> Download HERE
  2. Dogs eating dogs ( 3:30 menit) > Download H E R E
  3. Disaster ( 3:42 menit) > DOWNLOAD here
  4. Boxing day ( 3:59 menit) > download sinihh
  5. Pretty Little girl (4:20 menit) > download keseneh bro!!

kok cuman 5 ? ya namanya album dadakan sih, akhir tahun 😀

nyang penting kita nikmatin aja lagu kerennya , jangan lupa , ORGINAL UPLOADED BY : urankawag.wordpress.com , gue gak ganti2 nama, pahala aja udah , amin 😀